Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermeer keert terug bij Ajax, Heijblok en Van Duin weg

31 maart 2008 19:45 - Ajax.nl

Verslaggever: HT

Doelman Kenneth Vermeer keert volgend seizoen terug in de selectie van Ajax. Hij is momenteel verhuurd aan Willem II, waar hij sinds de blessure van Maikel Aerts weer eerste keeper is. Vermeer kwam tot nog toe slechts één maal uit voor Ajax. In het Uefacup-thuisduel met IK Start (4-0) verving hij in de rust Dennis Gentenaar.

Erik Heijblok mag Ajax na één seizoen alweer verlaten. De optie om zijn contract te verlengen wordt niet gelicht. Heijblok kwam over van HFC Haarlem en speelde net als Vermeer één keer voor Ajax. In zijn geval was dat de bekerwedstrijd, uit bij Kozakken Boys (2-1 winst).

Ook Jong Ajax-doelman Marco van Duin gaat weg. Ook hem is verstaan gegeven dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. Van Duin zat tijdens de uitwedstrijd met PSV op de bank bij Ajax.

Meer op Ajax.nl




Tags

vermeer duin heijblok aerts gentenaar hfc jong kozakken maikel uefacup verstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht