Huntelaar: dit komt hard aan

23 maart 2008 16:37

Klaas Jan Huntelaar liet na afloop weten dat de nederlaag heel hard aan is gekomen. 'We moesten hier winnen om bij te blijven. Dit komt heel hard aan. Ik denk dat het nu wel zo goed als beslist is. Dramatisch gewoon. In de tweede helft hebben we aardig gespeeld, in de eerste helft helemaal niet. Twente begon goed en zette ons onder druk. Wij hadden daar geen antwoord op. In de tweede helft was het meer open. We gingen toen iets achteruit en kregen daardoor meer ruimte. Toen ging het over en weer. We hadden een aantal mogelijkheden om op voorsprong te komen. Na de 0-1 wordt het via een knullige goal tegen toch weer gelijk. De scheidsrechter heeft vandaag goed gefloten, alleen was het een zuivere penalty op het einde. Dan kom je op 1-2 en kunnen we het duel er wel uitslepen. Dat is een cruciaal moment.'