Transparent
Inloggen
Sluiten

Goed gevoel over PSV-Ajax voor Koster op donderdag

20 maart 2008 20:45 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Adrie Koster liet donderdag weten een dag later een goed gevoel te hebben overgehouden aan PSV-Ajax. "Zoals we gisteren speelden, was puur op PSV gericht. We wilden hen verrassen en daarin zijn we geslaagd. We waren heel dominant, stonden goed en hebben PSV, kwartfinalist in de UEFA Cup, gedwongen tot reactievoetbal. De finishing touch ontbrak, maar ik heb er toch een goed gevoel aan overgehouden. Het was een topwedstrijd. We zijn weliswaar niet dichterbij gekomen maar we hebben wel volwassen gespeeld. Ik heb veel positiefs gezien waarop we kunnen doorborduren. Nee, de competitie is nog niet gespeeld. Het is belangrijk dat we zelf onze wedstrijden winnen. Natuurlijk zijn we afhankelijk van PSV, maar we moeten niet naar hen kijken. Met nog vijf wedstrijden te spelen, moeten we 15 punten halen. Dat is niet onmogelijk."

Meer op Ajax.nl




Tags

koster overgehouden adrie dichterbij dominant doorborduren finishing kwartfinalist positiefs reactievoetbal touch uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht