Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bleef op 0-0 steken tegen PSV

19 maart 2008 22:39

Ajax is er niet in geslaagd om op de ranglijst dichterbij te komen bij PSV. In Eindhoven eindigde de uitgestelde topper in een bloedeloos 0-0 gelijkspel. In een matige wedstrijd vergoedde alleen de spanning veel voor de bezoekers.

Ajax zocht in de eerste helft in het Philips Stadion de aanval. De ploeg had in de eerste helft dan ook 60% van het balbezit tegen een afwachtend PSV. Dat resulteerde in te weinig goede kansen voor Ajax. De eindpass ontbrak steeds. Ajax kwam wel op 0-1 via Suarez, maar zijn goal werd afgekeurd omdat hij nipt buitenspel stond.

Na rust kreeg Ajax het moeilijker. PSV ging iets meer voetballen en Ajax leek er fysiek niet helemaal meer voor te kunnen gaan. De kans op momenten van Ajax leek er het hele duel wel in te zitten, maar die individuele momenten van bijvoorbeeld Suarez en Leonardo kwamen er nauwelijks. Ook toen Koster met Perez en Rommedahl twee nieuwe aanvallers inbracht kon dat tij niet meer gekeerd worden.

In de slotfase kopte Huntelaar nog een bal over waardoor de 0-0 definitief op het bord bleef staan.




Tags

suarez afwachtend bloedeloos bord dichterbij eindpass huntelaar inbracht koster leonardo nipt perez resulteerde rommedahl topper vergoedde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper