Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Aat gaat sponsorcontracten oppakken

17 maart 2008 20:20 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Op Ajax.nl laat Henri van der Aat weten dat hij als eerste vooral de contractonderhandelingen met sponsors en de invulling daarvan zal gaan oppakken. "Ik ben zojuist al aan de meeste medewerkers voorgesteld, maar ik zal morgen nog diverse handen schudden. Werkinhoudelijk liggen er veel zaken die opgepakt moeten worden. Bijvoorbeeld de invulling van het contract met de nieuwe shirtsponsor Aegon en de uitwerking van de samenwerking met de Chinese partners. En we onderhandelen met sponsors en suppliers over verlenging van de lopende overeenkomsten."

Als interim is hij voor minimaal zes maanden aangesteld. "De huidige Raad van Commissarissen wordt grotendeels vervangen en dat gaat de komende maanden gebeuren. Zij willen de aanstelling van de nieuwe algemeen directeur aan de nieuwe mensen overlaten. Die periode van ‘minimaal zes maanden’ is dan zo voorbij."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

aat sponsorcontracten sponsors aegon contractonderhandelingen henri schudden shirtsponsor suppliers uitwerking verlenging werkinhoudelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text