Transparent
Inloggen
Sluiten

Urzaiz gaat uit van vertrek bij Ajax

14 maart 2008 18:50 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Op Ajax.nl liet de Spaanse spits Urzaiz weten ervan uit te gaan dat hij aan het einde van het seizoen afscheid zal nemen van Ajax. Luque liet eerder weten dat de spits zal gaan stoppen, maar daar zinspeelt Urzaiz in het interview niet op.

"Sportief gezien gaat het niet goed. En ik ben realistisch genoeg om te beseffen dat daar weinig verandering in gaat komen. Dit is de eerste keer in mijn carrière dat ik echt niet aan spelen toe kom, zelfs niet als invaller. Dat is best moeilijk af en toe, ik ben deze rol niet gewend. Maar ik blijf positief. Ik respecteer de keuze van de trainer en doe gewoon mijn uiterste best tijdens de trainingen."

"Ik heb nog geen gesprek gehad met de clubleiding, maar ik ben realistisch. Ik speel niet, dus ik ga er vanuit dat de club en ik aan het eind van het seizoen uit elkaar gaan. Het was een mooi jaar in Amsterdam, maar sportief gezien heeft het niet gebracht wat ik ervan verwacht had."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

urzaiz luque respecteer uiterste zinspeelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht