Transparent
Inloggen
Sluiten

Zlatan Ibrahimovic scoort voor Jong Zweden

1 juni 2001 23:45

Verslaggever: M

De laatste weken zat het niet mee voor Zlatan Ibrahimovic. De aanwinst van Ajax moest vanwege twee schorsingen enkele wedstrijden van Malmo FF aan zich voorbij laten gaan en verkeerde, net zijn club, in een lichte vormcrisis. Daardoor kreeg hij geen uitnodiging voor de WK-kwalificatiewedstrijd van Zweden zaterdag tegen Slowakije. Hij werd wel opgeroepen voor Jong Zweden, dat de EK-kwalificatiewedstrijd speelde tegen Slowakije, en dat beloonde hij zaterdag met de eerste treffer van de avond. Jong Zweden zou het duel winnen met 4 - 0 winnen. De andere doelpuntenmakers waren Kallstrom en Farnerud (2x). Beide spelers werden al eens gelinkt met Ajax.

Meer op




Tags

zweden jong ibrahimovic zlatan slowakije beloonde farnerud kallstrom malmo vormcrisis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper