Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wil duel zo snel mogelijk inhalen

8 maart 2008 21:20 - WWW.Ajax.NL

Verslaggever: RvN

Jeroen Slop liet na de zitting weten dat Ajax de topper tegen PSV zo snel mogelijk wil inhalen. "We vinden het uitermate vervelend dat opnieuw al die voetballiefhebbers, die deze grote wedstrijd hadden willen zien, gedupeerd worden door de stakingen. Voor de spelers is het enorm vervelend, voor alle supporters, maar ook voor de hele organisatie in de ArenA. Daar is een heel voetbalfeest georganiseerd. De wedstrijd in Eindhoven zou in Amsterdam op grote schermen te zien zijn met daaromheen tal van activiteiten. Het spreekt voor zich dat dit weer veel geld kost en dat er weer veel mensen teleurgesteld zijn."

"Ook voor de competitie is het niet goed. We hadden kans op het inlopen van de achterstand op PSV, om zodoende de competitie weer spannend te maken. En de KNVB heeft er weer een uitdaging bij, want er zal weer gezocht moeten worden naar een nieuwe speeldatum. Daarover zal hopelijk snel duidelijkheid komen, want Ajax speelt deze wedstrijd liefst zo snel mogelijk en niet aan het einde van het seizoen."

Meer op WWW.Ajax.NL




Tags

inhalen arena gedupeerd inlopen knvb schermen slop stakingen tal topper voetbalfeest zitting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht