Transparent
Inloggen
Sluiten

Molenaar geschokt door opstappen Cruijff

7 maart 2008 23:31 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad reageerde Keje Molenaar geschokt over het opstappen van Cruijff. "Het is logisch dat iedereen hier van is geschrokken. Ik begrijp dat er verschillen van inzicht zijn tussen Marco en Johan. Maar je verwacht toch dat ze daar als volwassen mensen uit zullen komen."

"Marco en Johan zijn bij Ajax twee superhelden. In het stadion voelde je afgelopen weekend, bij de wedstrijd tegen Excelsior, al dat de mensen het geweldig vonden dat ze samen terug waren bij de club. Er ging echt al een andere wind door de Arena. We hadden ook echt de indruk dat dit een serieuze actie van Johan was. Ik had ook nooit gedacht dat dit op bezwaren van Marco zou stuiten. Heel erg jammer dat Johan nu afhaakt. Hem kennende zien we hem nu nooit meer terug."

Molenaar betreurt ook het moment waarop het nieuws bekend is gemaakt. "Het gebeurt uitgerekend vlak voor PSV-Ajax. De belangrijkste wedstrijd van deze competitie. Slechter kan niet."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

molenaar geschokt afhaakt arena betreurt excelsior keje kennende stuiten superhelden wind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos