Transparent
Inloggen
Sluiten

Haarms: Ajax is Ajax niet meer

7 maart 2008 21:18

Verslaggever: H

In een interview met Sportweek liet Bobby Haarms weten wat er in zijn ogen mis is met Ajax. "Ajax is Ajax niet meer. Dat zegt Piet. Dat zegt Johan, dat zegt Uri en nu zeg ik het ook. Dat is de waarheid. De mensen die er nu zitten, zien het zo anders…Tegen alle nieuwe bestuursleden zou ik willen zeggen: begin nou eens bij de F-jes. Als je Ajax wilt leren kennen, een maandje of drie. Als je dat niet doet, kán je ook niet op de hoogte zijn van wat er gebeurt. Oud-voorzitter Jaap van Praag wist vroeger alle uitslagen van de jeugdwedstrijden. Nu interesseert het ze niet. Terwijl ik zeg: ‘Je moet er tussen lopen.’ Ja, ik weet het, ik zal nu wel weer voor ouderwets worden versleten, maar als club horen we toch bij elkaar?"

Meer op




Tags

haarms bobby jes jeugdwedstrijden maandje ouderwets praag sportweek uri versleten waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper