Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wacht met standpunt over Adrie Koster

6 maart 2008 08:58 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

Ajax zal deze week nog geen standpunt innemen over het mogelijke vertrek van Adrie Koster naar PSV, schrijft het Algemeen Dagblad. De huidige coach van Ajax staat op de shortlist van kandidaten die assistent kunnen worden van Huub Stevens. Volgens zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma is er nog niets concreet: "Er is één keer telefonisch contact geweest tussen Stevens en Koster. Maar voor de rest is er zeker nog geen concrete actie ondernomen in de richting van Adrie."

Koster heeft nog een contract voor één jaar. Eerder werd al bekend dat Ajax geen afkoopsom zou vragen aan PSV. De overgang ligt gevoelig, stelt het AD. Aan de ene kant is er binnen Ajax waardering voor het werk dat Koster heeft verzet nadat hij de leiding over het eerste elftal overnam, aan de andere kant is Koster wel nauw betrokken geweest bij de hervormingsplannen voor de jeugdopleiding, expertise waar ook PSV zijn voordeel mee zou kunnen doen.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

koster adrie stevens hervormingsplannen ondernomen overnam ploegsma shortlist verzet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barcelona beuker brobbey depay dof elsimao farioli feyenoord fortuna gaaei godts jim jordi kiki koeman kroes lido linksbuiten maccabi opmerkelijk oranje post rasmussen rugani sevic taylor traore veerman weghorst