Transparent
Inloggen
Sluiten

Ambitieuze Van Basten: ervaring geen issue

5 maart 2008 13:20 - AD

Verslaggever: P.

Marco van Basten zit er niet mee dat zijn aanstelling enigszins haaks zou slaan op het standpunt van de commissie-Coronel dat de trainer een ervaren kracht moet zijn. "Er zijn drie trainers echt succesvol geweest bij Ajax: Michels, Cruijff en Van Gaal. Zij hadden allen weinig ervaring." Met een glimlach: "Als je bedenkt dat wij een WK gecoacht hebben en straks een EK gaan coachen, kan je je afvragen of wij niet te veel ervaring hebben."

"Dit is een mooie uitdaging. Ajax is een schitterende club, met een rijke geschiedenis, een groot supporterslegioen en een groot stadion. Het heeft alles in zich en wij willen daar ook alles uithalen. We willen wedstrijden winnen. Kampioen worden en prijzen pakken, dat hoort bij Ajax.", aldus Van Basten.

Meer op AD




Tags

basten bedenkt coronel gaal glimlach haaks michels supporterslegioen uithalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.240 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht