Transparent
Inloggen
Sluiten

Ogararu vreest voor deelname aan het EK

29 februari 2008 20:30 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ogararu krijgt zondag tegen Excelsior weer eens de kans vanwege een schorsing van Bruno Silva. Sinds de komst van Silva speelde Ogararu geen minuut meer. Hij vreest nu voor zijn plaats in het Roemeens nationale elftal. "Ik had gehoopt dat de komst van Silva naar Ajax goed voor mij zou zijn, maar nu blijkt dat ik al zeven wedstrijden lang geen enkele speelminuut heb gekregen. Dan kan je niet zeggen dat ik er beter van ben geworden. Het Europees kampioenschap komt er aan en ik wil erbij zijn. Maar ik heb al contact gehad met de bondscoach en hij heeft gezegd dat ik bij Ajax moet spelen, anders neemt hij mij niet mee."

"Ik kan het wel begrijpen als een trainer het principe heeft dat iemand moet spelen bij zijn club om zich te kwalificeren voor het nationale elftal."

Zondag is Silva geschorst en is de kans groot dat Ogararu weer op de rechtsbackpositie mag beginnen. ,,De trainer heeft mij al gezegd dat ik waarschijnlijk zondag speel. De uitwedstrijd die we verloren, speelde ik niet. Toen was ik ziek. Zondag moet ik zo goed spelen dat de trainer mij in het team houdt. Of ik het ritme erg mis, weet ik niet. Dat kan natuurlijk zo zijn, want ik zit niet in het ritme van elke week een wedstrijd. Maar ik train hard.”

Meer op Ajax.nl




Tags

ogararu silva excelsior rechtsbackpositie speelminuut

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam