Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff: nu posities Hoofd Opleidingen en Hoofd Scouting invullen

25 februari 2008 07:39 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

In zijn column in De Telegraaf laat Johan Cruijff weten met de invulling van de functie van hoofdcoach in de persoon van Marco van Basten de eerste stap gezet te hebben bij de invulling van de organisatie.

Cruijff in zijn column: In de wereld staat de naam van Marco van Basten voor voetbal én kwaliteit. Een intelligente man, die weet wat er van spelers aan de top wordt gevraagd. Iemand die straks ook primair in het belang van Ajax denkt.

Wat dat betreft, is het eerste deel van de opdracht die ik dinsdagavond van de ledenraad kreeg, dus goed ingevuld. Want voor alle duidelijkheid, de drie belangrijkste functies binnen Ajax zijn voor mij die van hoofdtrainer, hoofdopleidingen en hoofdscouting. Ook vanwege de trajecten die vanuit hun posities tot diep in de vereniging lopen. Als die drie goed met elkaar functioneren, dan werkt dat automatisch door naar de rest binnen de club. Nu de nieuwe hoofdtrainer is benoemd, kan ik de komende tijd dus rustig de andere functies tegen het licht gaan houden.

Lees de gehele column: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl




Tags

column basten telegraaf hoofdscouting intelligente ledenraad primair trajecten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos