Transparent
Inloggen
Sluiten

Stekelenburg verlengt contract

21 februari 2008 15:22 - ajax.nl

Verslaggever: HT

Ajax heeft het contract van doelman Maarten Stekelenburg opengebroken en verlengd tot 2012. De 25-jarige keeper had nog een contract tot 2010.

"Dit voelt voor mij als de juiste keuze", zegt Stekelenburg over zijn beslissing. "Ik heb er een goed gevoel bij me langer te binden aan mijn club en denk dat we in de toekomst nog veel kunnen bereiken."

Ook technisch directeur Martin van Geel is in zijn nopjes met de overeenkomst: "Maarten is een uitstekende keeper en hij heeft de laatste jaren aangetoond dat hij zich enorm ontwikkelt. Hij is nog maar 25 jaar en wat dat betreft moeten zijn beste jaren nog komen. Daarom zijn we heel blij dat hij ervoor heeft gekozen keeper bij Ajax te blijven. Maarten is één van de jongens uit de huidige selectie van wie we het voor de komende seizoenen belangrijk vinden dat ze blijven."

Meer op ajax.nl




Tags

stekelenburg nopjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mikautadze nice ogc pasveer rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor