Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Praag: Cruijff brengt blijdschap bij Ajax

21 februari 2008 14:43

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad reageren diverse prominenten in de voetbalwereld op het feit dat Johan Cruijff zich heeft opgeworpen om het technisch beleid te structureren.

Een ander erelid van Ajax, Michael van Praag, was niet bij de ledenvergadering: "Ik was niet aanwezig bij die vergadering omdat ik namens de UEFA in Istanbul moest zijn. Maar op grote afstand voel ik de blijdschap in en om Ajax en ik deel die wel. Ik heb begrepen dat Johan gaat voor een adviseursrol over het technisch beleid. Dat gaan ze nu bespreken met hem. Lijkt me een erg goede zaak. Dat hij dit doen wil, is in één woord fantastisch. Er wordt nu gedaan alsof het heel gek is dat Johan bij die vergadering van de ledenraad opdook, maar zo gek is dat helemaal niet. In 2000 hadden we ook een crisissituatie en daarover kwam eveneens dezelfde ledenraad bijeen. Ik was toen nog voorzitter. Daarom weet ik nog zo goed dat hij ook destijds keurig kwam. Ik vind het top van Johan, hij is een geweldige Ajacied."

Reacties van Hiddink, Beenhakker, Kesler, Van Hanegem en Perez: AD.nl

Meer op




Tags

blijdschap praag ledenraad adviseursrol beenhakker crisissituatie erelid hanegem hiddink kesler keurig michael opdook opgeworpen perez prominenten structureren uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper