Transparent
Inloggen
Sluiten

Goossens denkt aan verhuur

21 februari 2008 14:33 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

John Goossens liet in een interview op Ajax.nl weten te denken aan een verhuurperiode. Sinds december is hij weer fit, maar slaagt hij er niet in een basisplaats bij Jong Ajax af te dwingen. In de voorbereiding afgelopen zomer deed hij nog mee met de selectie.

"Je komt ook pas echt in vorm als je heel veel speelt. En dat doe ik momenteel niet. Ik begrijp dat de spelers van de A-selectie speeltijd moeten krijgen, maar ik vind het wel jammer dat er bijvoorbeeld niet meer oefenduels worden gespeeld. Op deze manier is het heel moeilijk om je te bewijzen."

"Bij Jong Ajax zit ik echt tussen wal en schip. Dat wil ik liever niet nog een jaar. Ik moet weer een stap gaan maken. Misschien is een goed idee om voor een bepaalde periode verhuurd te worden aan een andere club. Maar het liefste sluit ik komende zomer aan bij de A-selectie van Ajax."

Lees het gehele interview op Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

goossens jong verhuurperiode wal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper