Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaakke: 'Er is veel over me heen gekomen'

21 februari 2008 07:31 - Telegraaf

Verslaggever: P.

John Jaakke, die enige tijd geleden nog strijdlustig Harry S. Truman's quote 'If you can't stand the heat, get out of the kitchen' gebruikte om zijn strijdlust en dikke huid aan te geven, heeft in De Telegraaf op laten tekenen dat de afgelopen dagen hem niet in de koude kleren zijn gaan zitten.

"De wereld gaat door en NAC wacht niet op Ajax. De club moet gerund worden. Iedereen is gebaat bij continuïteit. Het begint nu bij het bestuur en de drie commissarissen. Daarna gaat de ledenraad aan de slag. Maar de vergadering is nog zo vers. We zullen eerst gaan kijken hoe we het allemaal gaan aanpakken. Alleen als de nood aan de man is, kom ik terug. Er is veel over me heen gekomen. Het belang van Ajax stond in mijn ogen voorop, maar in de media werd keihard op de man gespeeld. Ik vond het buiten alle proporties. In die zin heeft het me wel geraakt."

Wat Jaakke gaat doen is nog onzeker. "Maar ik had een leven voor Ajax, dus heb ik ook een leven na Ajax."

Meer op Telegraaf




Tags

jaakke bestuur gerund heat huid kitchen kleren koude ledenraad nac proporties strijdlust strijdlustig telegraaf truman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper