Transparent
Inloggen
Sluiten

Beurs: uitkopen aandeelhouders enige mogelijkheid voor vertrek

19 februari 2008 19:31 - Parool

Verslaggever: RvN

Tegenover Het Parool heeft een woordvoerder van de NYSE Euronext beurs laten weten dat er maar één manier is waarop Ajax van de beurs kan gaan: een bod op alle uitstaande aandelen. Er zijn geen andere mogelijkheden, zoals de commissie-Coronel zondag in haar rapport over de toekomst van de club opperde. Afspraken zoals een beëindiging van de notering in overleg met de aandeelhouders, zijn volgens de beursregels niet toegestaan. Ajax moet een bod doen op de aandelen en minimaal 95% van de aandeelhouders zo ver krijgen in te gaan op dat aanbod. Daarvoor zal er nagenoeg zeker een behoorlijk premium boven op de huidige koers moeten worden geboden. Inmiddels is de koers wel alweer gezakt vandaag tot de hoogte van voor het uitkomen van het rapport.

Meer: Parool

Meer op Parool




Tags

beurs koers rapport uitkopen beeindiging beursregels coronel euronext notering nyse opperde premium uitstaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper