Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaakke: aan de slag met rapport, denkt niet aan opstappen

17 februari 2008 18:41 - RTVvoetbal.nl

Verslaggever: RvN

Voorzitter John Jaakke van Ajax heeft in een reactie laten weten blij te zijn met het rapport. "Natuurlijk is het nooit leuk om kritiek te krijgen, maar we gaan er mee aan de slag."

Jaakke wilde niet bevestigen dat hij als preses van de Raad van Commissarissen aan algemeen directeur Maarten Fontein heeft gevraagd om op te stappen. "Ik doe daar geen mededelingen over. Ik praat daar niet over. Of er koppen moeten rollen? We gaan met de aanbevelingen aan de slag. We kijken wel wat er uit komt."

Jaakke heeft naar eigen zeggen niet overwogen om zelf op te stappen. "Het klopt dat ik ben betrokken bij de aanstelling van bijvoorbeeld een algemeen directeur. Ik vind het ook niet leuk dat de algemeen directeur en technisch directeur er zo slecht in het rapport afkomen. De feiten liggen er, het is nu aan ons om te kijken wat we er allemaal mee gaan doen."

Meer: RTLvoetbal.nl

Meer op RTVvoetbal.nl




Tags

jaakke rapport aanbevelingen fontein mededelingen preses rtlvoetbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos