Transparent
Inloggen
Sluiten

'Raad van Commissarissen praat ook met Van Geel'

16 februari 2008 15:48 - VI

Verslaggever: GD

Volgens Voetbal International staat er later vandaag ook nog een gesprek gepland tussen de Raad van Commissarissen en Martin van Geel. Mogelijk zal de RvC na Algemeen Directeur Maarten Fontein, ook de Technisch Directeur vragen op te stappen naar aanleiding van de resultaten van het intern al bekende commissierapport.

De Raad van Commissarissen, bestaande uit de bestuursleden van de Vereniging AFC Ajax John Jaakke, Joop Saan en Hennie Henrichs, en de overige commissarissen Sjoerd van Loon en Frank Eijken, heeft de bevoegdheid directieleden te benoemen of op goede gronden uit hun functie te ontheffen.

VI meldde eerder vandaag het opstappen van Algemeen Directeur Maarten Fontein, maar zwakte dit later af door te melden dat Fontein alleen het verzoek van de Raad van Commissarissen zou hebben gekregen om af te treden, welk verzoek hij overigens naast zich neer legde.

Zondagmiddag geeft Ajax op een persconferentie uitleg over de situatie.

Meer op VI




Tags

fontein afc bevoegdheid commissierapport eijken gronden henrichs jaakke joop loon ontheffen rvc saan zwakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper