Transparent
Inloggen
Sluiten

Luque: plaats op de bank onrechtvaardig

15 februari 2008 10:07

Verslaggever: RvN

Hoewel Luque het persoonlijk erg naar zijn zin heeft in Amsterdam, heeft hij het moeilijk met zijn plaats op de bank, zo blijkt uit het interview dat Luque met Jop van Kempen had.

"Koster heeft nooit iets tegen me gezegd. De relatie die we hebben is puur die van speler tot trainer. Ik doe mijn best, meer kan ik niet doen. De trainer beslist." Hij zegt niet om uitleg gevraagd te hebben. "Als de trainer het nodig vindt om een verklaring te geven, doet hij dat wel. Maar ik denk dat 'El Mister' geen argument heeft om me zo lang niet te laten spelen. Ik heb bij Deportivo La Coruña Champions Leaguewedstrijden gespeeld als linksbuiten, ik heb bij het Spaanse nationale team een WK gespeeld achter de spits en ik kan ook als rechtsbuiten of centrumspits uit de voeten. Ik geloof dat ik deze ploeg met heel veel dingen kan helpen."

"Ik denk dat de beslissing om mij te passeren onrechtvaardig is. Ik probeer elke mogelijkheid aan te grijpen om terug te keren in het elftal. Ik vecht terug en wil geen problemen in de ploeg, want ik ben niet iemand die problemen veroorzaakt. Ik heb een schoon geweten. En ik heb een contract tot 2010."

Meer: het interview.

Meer op




Tags

luque onrechtvaardig centrumspits coruna deportivo geweten jop kempen koster linksbuiten mister passeren schoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid