Transparent
Inloggen
Sluiten

Spektakel rond afscheidswedstrijd Ibrahimovic

28 mei 2001 17:37

Verslaggever: M/LD

Zlatan Ibrahimovic zal op donderdag 28 juni zijn voorlopig laatste wedstrijd spelen in Zweden. De 19-jarige aanvaller speelt op die dag een vriendschappelijke wedstrijd met zijn club Malmo FF tegen het kleine Saxemara IF uit de 4de Zweedse divisie. Malmo stemde toe om de afscheidswedstrijd van Ibrahimovic in Ronneby te spelen. Het duel komt als een verrassing, aangezien iedereen dacht dat de competitiewedstrijd Malmo FF - Halmstad BK, drie dagen eerder, de laatste wedstrijd zou zijn van Zlatan voor hij vertrekt naar Ajax op 1 juli. Saxemara rekent op een uitverkocht stadion, dat plaats biedt aan enkele duizenden supporters. Het zal voor de eerste keer zijn dat het stadion is uitverkocht.

Meer op




Tags

ibrahimovic afscheidswedstrijd malmo saxemara zlatan duizenden halmstad ronneby stemde zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tahirovic taylor vos