Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Eijden niet tevreden met derde plaats

28 mei 2001 17:27 - NRC

Verslaggever: LD

Arie van Eijden, directeur van Ajax, is niet tevreden met de derde plaats, waarop Ajax is ge?indigd in de competitie. Nadat Co Adriaanse gisteren op de persconferentie vol trots vertelde welke doelstellingen er dit seizoen door Ajax allemaal zijn gehaald, gaf Van Eijden zijn visie, die aanmerkelijk kritischer is. "Ajax mag niet tevreden zijn over dit seizoen.We hebben kansen gehad om tweede te worden en die zijn niet benut." Ook was hij het niet eens met de berusting van Adriaanse dat PSV volgend jaar niet te kloppen is: "Ajax gaat altijd voor de hoogste plek."

Desondanks verzekerde hij met de hand op zijn hart dat Adriaanse opnieuw voor de spelersgroep zal staan als hoofdcoach, als Ajax op 2 juli de training hervat voor het nieuwe seizoen. "We zijn tevreden over datgene dat zich aan het ontwikkelen is."

Meer op NRC




Tags

eijden adriaanse aanmerkelijk berusting indigd verzekerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao godts gorter henderson kiki lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper