Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar: geen onderhandelingen

2 februari 2008 16:15

Verslaggever: RvN

Klaas Jan Huntelaar ontkende in het Algemeen Dagblad dat hij met wie dan ook heeft gesproken over een nieuw contract, ook met Ajax niet. "Er wordt zoveel geschreven, ik reageer nergens meer op." Zijn zaakwaarnemer meldt hetzelfde. "We zijn met niemand in gesprek geweest. Klaas Jan concentreert zich helemaal op Ajax." Oosterveer ontkende ook dat Ajax Huntelaar een nieuw, verbeterd contract heeft voorgelegd. "Er valt gewoon heel weinig te zeggen."

Huntelaar blijft kalm onder alle interesse. "Het zegt iets over zijn mentale instelling," aldus Koster. "Hij gaat er goed mee om. Hij blijft kalm onder die geruchtenstroom. Klaas Jan is een speler die zich goed kan focussen en probeert zo goed mogelijk te presteren. Dan komt de rest vanzelf. [...] Klaas Jan is onverstoorbaar, dat is het mooie van hem. Hij kan een kans missen, maar daar staat hij niet te lang bij stil. Dan gaat de volgende er gewoon in, denkt hij dan. En het mooie is, dat lukt meestal ook. [... ] Ik zal hem nooit wisselen. Je weet dat hij maar één moment nodig heeft om toe te kunnen slaan."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

huntelaar kalm concentreert geruchtenstroom koster onverstoorbaar oosterveer reageer voorgelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam