Transparent
Inloggen
Sluiten

Wegereef: 'Davids had eerder rood moeten hebben'

1 februari 2008 07:43 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf laat Wegereef weten dat hij Davids al rood had moeten geven voor de overtreding op Farfan even voor de rode kaart die hij wel gaf. "Na het zien van de tv-beelden was ook de eerste actie, een overtreding op Jefferson Farfán, rood waard. Het zou me niet verbazen als de aanklager betaald voetbal nog een onderzoek instelt." Volgens de KNVB heeft een van de assistenten van Wegereef de overtreding wel waargenomen en Davids onschuldig geacht, waardoor de openbare aanklager vooralsnog niet in actie komt.

In het geval dat het alsnog tot een onderzoek komt, moet Davids vrezen voor een schorsing van vier duels voor een 'grove' overtreding en het omzetten van het voorwaardelijke duel in een echte straf voor de andere rode kaart. Hij komt dan in totaal op zeven duels, aldus De Telegraaf.

Meer op De Telegraaf




Tags

davids wegereef aanklager farfan telegraaf grove instelt knvb omzetten onschuldig waargenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos