Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax behoudt door winst kans op voorronde CL

20 mei 2001 20:23

Verslaggever: M

Ajax behoudt door een 3 - 1 overwinning (doelpunten van De Cler, Galasek en Machlas) zondagmiddag in Enschede op FC Twente kans op plaatsing voor de voorronde van de Champions League. De Amsterdammers hebben het echter niet meer in eigen hand. Roda JC. dat zondag met 4 - 1 won van NEC, staat met nog 1 speelronde te gaan op de belangrijke derde plaats in de competitie. De Limburgers hebben 1 punt voorsprong op de Ajacieden. Als Roda JC volgende week zondag in Waalwijk tegen RKC punten verliest en Ajax thuis wint van AZ kwalificeren de manschappen van Co Adriaanse zich alsnog voor de voorronde van de CL. Morst Ajax in de Amsterdam Arena daarentegen punten dan moet het in het ergste geval zelfs vrezen voor Europees voetbal. Het belooft volgende week in ieder geval een spannende ontknoping te worden van de competitie.

Meer op




Tags

voorronde roda adriaanse arena belooft cler enschede galasek machlas manschappen morst ontknoping rkc twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos