Transparent
Inloggen
Sluiten

Gabri klaagt over slechte velden in Nederland

25 januari 2008 19:06 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Op Ajax.nl klaagde Gabri over de gesteldheid van de velden in Nederland. "Het lijkt wel alsof alle velden in Nederland er rond deze tijd dramatisch aan toe zijn. Natuurlijk hebben alle ploegen daar last van, dus in die zin maakt het niet uit. Maar een ploeg die gewend is om te vechten kan makkelijker met deze zware omstandigheden omgaan dan een ploeg als Ajax, die altijd probeert voetballend het verschil te maken, via combinaties en positiespel. Gezien die speelwijze zijn wij in het nadeel."

Dat is echter geen reden om aan een vertrek te denken. "Ik blijf hier zeker nog even. Ik wil graag met Ajax Europa in, daar is nog weinig van terecht gekomen. Maar eerst het kampioenschap. Dat hoofddoel leeft nog steeds."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

nederland gabri klaagt combinaties gesteldheid hoofddoel klaagde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor ton verrips volendam