Koster: niet goed begonnen

20 januari 2008 14:53

Adrie Koster vond dat zijn ploeg opnieuw niet goed aan de wedstrijd was begonnen, ondanks dat daar vooraf op gehamerd was. 'Dat zie je dan niet terug in de eerste 20 minuten. We konden geen tweede ballen oppakken en dan sta je na 20 minuten met 1-0 achter. We wilden wat sneller de druk naar voren leggen, omdat we verdedigend kwetsbaar zijn. Dat moet je de verdediging ontlasten, maar dat kwam er niet uit.'

'In de tweede helft pakten we het wel goed op, vond ik. Toen kon het beide kanten op. Wij kregen goede kansen, maar NEC ook.'

'De ploeg wil echt wel, maar dat heeft ook te maken met een stukje vertrouwen. Dat zag je in het begin. De intentie was er wel om voluit te gaan, maar dat kwam er pas na rust uit. We moeten dit goed laten doordringen, maar er niet te lang bij stilstaan. Woensdag is FC Utrecht alweer de tegenstander, dus we moeten gewoon doorgaan.'