Transparent
Inloggen
Sluiten

Gesprek Ajax met gemeente: derde ring op Arena serieuze optie

18 januari 2008 18:51 - AT5

Verslaggever: RvN

Vandaag heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Ajax, de Amsterdam Arena en de gemeente over plannen voor een nieuw stadion danwel uitbreiding van de Amsterdam Arena, zo meldt AT5. Burgemeester Job Cohen en wethouder Carolien Gehrels van Sport hebben de KNVB laten weten mee te willen werken aan de bouw van een stadion voor 75.000 bezoekers. Dit in verband met het WK in 2018 dat de KNVB graag naar Nederland (en België) wil halen. Voor 2010 moet er duidelijkheid komen over de realisatie. Uitbreiding van de Amsterdam ArenA met een derde ring is in elk geval een serieuze optie voor de gemeente.

Meer op AT5




Tags

arena gemeente ring knvb belgie carolien cohen gehrels job nederland realisatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper