Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax door NAC uitgeschakeld in beker

16 januari 2008 22:36

Ajax is er niet in geslaagd de kwartfinales van de KNVB beker te bereiken. In de achtste finales ging de ploeg in Breda met 4-2 onderuit tegen NAC. Suarez maakte beide doelpunten voor Ajax.

Ajax kwam in een moeizame eerste helft na ruim 20 minuten op achterstand. Pas in de tweede helft kon de ploeg goed drukken en kansen creëren. De gelijkmaker zat er in de tweede helft dan ook aan te komen en viel via een scrimmage door Suarez. Ajax was in die fase veel sterker. In drie minuten tijd na de gelijkmaker stond Ajax echter op 3-1 achter na verdedigende fouten. Ajax speelde vervolgens achter de feiten aan. De ploeg moest op zoek naar twee doelpunten en daardoor ruimte weggeven. Daar profiteerde NAC van door met de 4-1 de wedstrijd te beslissen.

De mooiste goal van de avond was vijf minuten voor tijd van Suarez. Vanaf rechts draaide hij de bal prachtig aan de binnenkant van de paal in de verre hoek. Die goal was echter slechts voor de statistieken.
Tags

nac suarez binnenkant knvb kwartfinales scrimmage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong gaaei gooijer hato kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal