Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax voelt zich betrokken bij vastzittende fan in Dubai

16 januari 2008 20:31

Verslaggever: RvN

Vanmorgen kwam De Telegraaf met het uitgebreide verhaal van de Ajax fan die in Dubai is opgepakt vanwege het bezit van twee gram hasj dat in zijn broek was gevonden. De broek zou zelfs al twee keer gewassen zijn met het brokje hasj erin dat inmiddels vergeten was. (lees meer)

Op Ajax.nl liet de club zich weten zich heel betrokken te voelen. "Zoals gezegd zijn er ter plekke al pogingen ondernomen om hem te helpen. Het systeem aldaar staat slechts vijf minuten contact per half jaar toe, en die vijf minuten wilden wij aan zijn meereizende vriend dan wel aan de familie gunnen. Wij hebben vooral contact onderhouden met de lokale overheid en de consul. Eenmaal in Nederland hebben we de politie Amsterdam gevraagd wat zij kunnen betekenen, qua bemiddeling bijvoorbeeld. Maarten Fontein en John Jaakke hebben in Dubai kennisgemaakt met de Nederlandse ambassadeur. Maarten heeft vandaag gebeld met hem om over deze zaak te praten."

Meer: Ajax.nl

Meer op




Tags

dubai broek hasj vastzittende ambassadeur bemiddeling brokje fontein gewassen gram gunnen jaakke kennisgemaakt meereizende nederland ondernomen overheid telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko roon rulli setford sevic shogun sutalo tahirovic taylor