Transparent
Inloggen
Sluiten

Koster twijfelt over opstellen Davids

15 januari 2008 19:13

Adrie Koster zal Edgar Davids waarschijnlijk rust gaan geven, vanwege het drukke programma van Ajax, zo staat te lezen op AD.nl. "het gaat om zes wedstrijden in amper vier weken. Edgar heeft een half jaar niet gevoetbald vanwege een scheenbeenbreuk. Hij is nu net weer terug. Ik wil dus zuinig aan doen met hem. Dat lijkt me duidelijk. Als je vier, vijf maanden niets hebt gedaan is de kans op problemen groot, als je niet uitkijkt. Ineens heel veel wedstrijden spelen, is misschien wel onverstandig."

"De beslissing om Davids op te stellen, neem ik in overleg met de medische staf. Hij is fit, heeft ook geen fysieke klachten overgehouden aan de 70 minuten die hij tegen AZ speelde, maar we moeten wel goed met hem omgaan. Hij is belangrijk voor dit team."




Tags

davids koster twijfelt adrie overgehouden scheenbeenbreuk uitkijkt zuinig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal