Transparent
Inloggen
Sluiten

Silva komt niet op training, wil vertrek naar Ajax afdwingen

10 januari 2008 19:07

Verslaggever: RvN

Bruno Silva is donderdagochtend niet op de training van FC Groningen verschenen. Hij heeft de club te kennen gegeven graag naar Ajax te willen, maar voor FC Groningen is een overgang onbespreekbaar. De Uruguayaan kreeg woensdagmiddag vrij om alles te laten bezinken, maar de afspraak was dat hij donderdag weer mee zou trainen. Hij heeft zelf aangegeven het op een nette manier te willen regelen en niet over wil gaan tot een arbitragecommissie zoals Suarez.

“Bruno heeft ons gezegd dat hij graag naar Ajax wil", laat algemeen directeur Hans Nijland aan diverse GPD-bladen weten. "Wij hebben begrip voor zijn standpunt, maar wij hebben hem ook gezegd dat wij hem tussentijds niet laten gaan. Aan het eind van het seizoen is er een nieuwe situatie. Dan willen we misschien wel meewerken aan een transfer."

Tegen Sportweek liet hij overigens weten dat het hem minder uitmaakt naar welke club hij mag. "Eerst moet FC Groningen eruit komen met een club. Het maakt mij niet uit of het dan met Feyenoord, Ajax of Fiorentina is, als ik maar hogerop kan," aldus Silva tegen Sportweek.

Meer op




Tags

silva groningen sportweek arbitragecommissie bezinken bladen feyenoord fiorentina gpd hans hogerop nijland suarez uitmaakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.243 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal