Ajax speelt gelijk in Venlo: 2-2

30 december 2007 14:25

Ajax is het jaar 2007 teleurstellend geeindigd. In De Koel kwam de ploeg niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen VVV. Pas vlak voor tijd kwam de gelijkmaker van VVV tot stand, net als tegen FC Twente dus.

Ajax had het moeilijk tegen VVV. Op snelheid was de ploeg uit Venlo steeds gevaarlijk. Ajax kwam wel op voorsprong. Suarez, de gevaarlijkste man aan Ajax-zijde, scoorde de 1-0 na een mooie pass van Gabri.

Na rust was het Ofrany die VVV op gelijke hoogte zette. Ofrany. Stekelenburg kwam uit om een vrije kans te voorkomen. De terugkaatsende bal werd door El Gaaouiri vanaf maar liefst 40 meter in het lege goal over de terugrennende Stekelenburg geschoten.

Het was Huntelaar die zijn ploeg weer op voorsprong zette dertien minuten voor tijd. Nadat Ogararu met twee keer geel en dus rood van het veld moest was het Calabro die een minuut voor tijd de gelijkmaker binnenkopte.

Bekijk het liveverslag via de link hieronder naar het scorebord.