Transparent
Inloggen
Sluiten

Krohn-Dehli weer helemaal fit

28 december 2007 16:48 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Op Ajax.nl liet Michael Krohn-Dehli weten te hopen zondag zijn rentree te kunnen maken in de wedstrijdselectie. Na zijn terugkeer bij de selectie had hij de afgelopen week last van een overbelast linkerbovenbeen, maar is inmiddels weer helemaal fit. "De wedstrijd tegen Twente kwam nog iets te vroeg. Tegen VVV hoop ik er weer bij te zitten. Ik heb de afgelopen dagen weer goed en voluit kunnen trainen, dus ik ben inzetbaar."

"Het gaat te ver om te zeggen dat er iets geknakt was in de relatie tussen mij en Ajax. Ik zit al zo lang bij de club, Ajax heeft gewoon een apart plekje in mijn hart. Maar het was wel een moeilijke periode. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet echt meer vanuit ging dat ik nog zou gaan spelen dit seizoen. Maar dan komt er ineens een andere trainer en dan krijg je weer kansen."

Meer op Ajax.nl




Tags

dehli krohn geknakt linkerbovenbeen michael overbelast twente vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam