Transparent
Inloggen
Sluiten

[Poll] "Zondag 14.00 beste tijd voor thuisduels"

20 december 2007 07:48 - Ajax Netwerk Poll

Verslaggever: P.

Om twee uur op de zondagmiddag. Dat is volgens de uitkomst van de vorige Ajax Netwerk Poll de beste tijd om een thuiswedstrijd in de ArenA te spelen. De poll was gebaseerd op berichten over veranderingen in tijdstippen van wedstrijden zoals die door de ECV in verband met de verkoop van de uitzendrechten wenselijk wordt geacht. Meer dan 36% van de deelnemers aan de poll is van mening dat zondagmiddag 14.00 de beste optie is.

Dit tijdstip is echter niet helemaal boven elke discussie verheven: de vroege zaterdagavond (19.00) blijkt met 34,4% van het aantal stemmen ook een populaire tijd te zijn. Zaterdagavond om 20.45 blijkt een goede derde te zijn: 13,7% is van mening dat een wedstrijd op dat tijdstip een prima tijd voor een thuiswedstrijd is. De zondagmiddagtijdstippen van 16.00 (9.3%) en 18.00 (6%) zijn beduidend minder populair.

Meer op Ajax Netwerk Poll




Tags

poll arena ecv tijdstippen uitzendrechten zondagmiddagtijdstippen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal