Transparent
Inloggen
Sluiten

Maduro wil nog een maand of vier wachten met beslissing

20 december 2007 07:12 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

Tegenover De Telegraaf liet Hedwiges Maduro weten dat hij zelf nog een maand of vier wil wachten met zijn beslissing over een al dan niet vertrek. Hij wil onder andere eerst weten wie de nieuwe coach van Ajax wordt. Ajax zou hem echter in de winterstop moeten verkopen om nog wat geld voor hem te kunnen vangen.

"Ik ben tevreden over de aanbieding die Ajax heeft gedaan, omdat de twijfels nu blijkbaar zijn weggenomen. Ik was echter niet blij met de deadline (vandaag) die de club heeft gesteld. Ik wil pas over een maand of vier een beslissing nemen over mijn toekomst. Dan weet ik wie de nieuwe trainer is en welke spelers er komen en vertrekken."

"Ik wacht af wat Ajax beslist. Het liefst maak ik dit seizoen af. Er hebben wat Italiaanse en Spaanse topclubs geïnformeerd. Maar ik focus me nu alleen op Ajax."

Meer op De Telegraaf




Tags

maduro deadline hedwiges telegraaf weggenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan