Transparent
Inloggen
Sluiten

AS: Ajax toont belangstelling voor Boulahrouz [update]

18 december 2007 07:45

Verslaggever: RvN

Ajax lijkt zich voor de positie van centrale verdediger op meerdere spelers te richten. Volgens de Spaanse krant AS zou Ajax concrete interesse hebben voor Boulahrouz. De verdediger zou weg willen bij Sevilla. Hij komt ook niet meer voor in de plannen van de Spanjaarden. Sevilla wil wel hetzelfde bedrag voor hem vangen dat het betaald heeft.

[update] Boulahrouz is voor een jaar verhuurd van Chelsea aan Sevilla. Voor een definitieve transfer zou Ajax moeten onderhandelen met Chelsea. Voor verhuur zou Ajax hem onder dezelfde voorwaarden kunnen overnemen als de Spanjaarden. Sevilla wil er namelijk niet op toeleggen voor de tweede seizoenshelft.

Volgens de officiële FIFA-regels mag een speler niet twee keer in een seizoen van club veranderen. Volgens AS is er echter een mogelijkheid om daar onderuit te komen.

Meer op




Tags

boulahrouz sevilla chelsea fifa toeleggen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper