Transparent
Inloggen
Sluiten

Duel moet binnen acht weken ingehaald worden

15 december 2007 17:01

Verslaggever: RvN

Volgens de competitieleider moet Ajax-PSV volgens de reglementen binnen 8 weken ingehaald worden, uiterlijk het weekend van 10 februari. Tot die tijd zijn er echter geen zondagen beschikbaar. Indien er niet in Amsterdam gespeeld kan worden voor die tijd, kunnen de wedstrijden tussen Ajax en PSV omgedraaid worden en speelt PSV wellicht eerst thuis. Als dat ook niet kan is een duel zonder publiek een optie. De laatste optie, als het duel niet in Amsterdam gespeeld kan worden is een reglementaire nederlaag voor Ajax van 0-1. Volgens de competitieleider zal er alles aan gedaan worden om dat te voorkomen.

Meer op




Tags

competitieleider reglementaire reglementen zondagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper