Transparent
Inloggen
Sluiten

AFCA Supportersclub roept op tot steun voor Jurgen Colin

13 december 2007 20:32

Verslaggever: RvN

De AFCA Supportersclub roept alle Ajax fans op om vanaf nu Jurgen Colin ook te gaan steunen. Tijdens wedstrijden wordt hij steevast door een deel van de fans uitgefloten.

Het moet nu maar eens afgelopen zijn, dat een speler – of dit nu Jurgen Colin of een andere speler is – door een klein deel van de eigen supporters wordt afgebrand. Geen één speler stelt zichzelf op. De trainer bepaalt wie er in het veld staat. Hij is verantwoordelijk voor de opstelling, niet de speler zelf. Ben je het er niet mee eens, spreek dan de trainer erop aan. De spelers die uiteindelijk in het veld staan dienen onze volle steun te krijgen. Zij horen niet door hun eigen supporters weggehoond te worden. Daar worden ze zeker niet beter van !

Meer: AFCA Supportersclub

Meer op




Tags

afca colin supportersclub afgebrand uitgefloten weggehoond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper