Transparent
Inloggen
Sluiten

Geruchten over Luka Modric duiken weer op

5 december 2007 16:12 - Elf

Verslaggever: P.

Volgens Elf doet Ajax een concrete poging om de Kroatische voetbalster Luka Modric van Dinamo Zagreb naar Amsterdam te halen. Volgens de Kroatische krant Vecernji is Sören Lerby in Zagreb om met de zaakwaarnemer van Modric te onderhandelen om de transfer, die in de winterstop plaats zou moeten vinden, tot stand te kunnen brengen. Ajax heeft Luka Modric enkele jaren geleden al bekeken. Afgelopen zomer was hij nog te duur voor de Amsterdammers.

Elders is echter terug te vinden dat de gesprekken nergens naar toe zouden leiden, ondanks dat Modric 'akkoord zou zijn' met Ajax. Volgens de zaakwaarnemer van Modric moet Ajax zich over een maand maar melden, als dat al zinvol zou zijn. want de enige clubs die daadwerkelijk als kanshebber voor een succesvolle transfer kunnen zijn, zijn Barcelona, Manchester United en Chelsea.

Meer op Elf




Tags

modric luka zagreb barcelona chelsea dinamo lerby poging soren vecernji voetbalster zinvol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal