Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten stopt na EK als bondscoach

4 december 2007 20:03 - Voetbal International

Verslaggever: GD

Marco van Basten en John van 't Schip hebben de KNVB laten weten na het EK te zullen stoppen als bondscoaches van het Nederlands Elftal. Volgens het duo zelf weten zij nog niet waar zij na het EK aan de slag zullen gaan, maar Marco van Basten wordt al lange tijd getipt als nieuwe hoofdcoach van Ajax.

'Als EURO 2008 is afgelopen, hebben we vier jaar het Nederlandse elftal met veel plezier geleid. Na de eindronde van het WK 2006 zien we in het komende Europees kampioenschap een nieuwe grote uitdaging. Na vier jaar wordt het tijd voor een nieuwe omgeving', aldus Van Basten.

Over de geruchten rond een overgang naar Ajax verklaarde Van Basten: 'Hoewel John en ik allebei absoluut geen idee hebben wat de toekomst ons brengt, vonden we het onze plicht om de KNVB, die voor ons een goede werkgever is, tijdig te informeren.'

Meer op Voetbal International




Tags

basten knvb eindronde getipt plicht werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht