Ajax met 1-3 onderuit tegen NAC

2 december 2007 16:20

Ajax is zondagmiddag in de Amsterdam ArenA met 1-3 onderuit gegaan tegen NAC Breda. Huntelaar maakte het enige doelpunt voor Ajax in de slotminuut.

Ajax kwam op de eerste minuten na geen moment in haar spel. Er werden teveel persoonlijke fouten gemaakt en de ploeg liep steeds achter de spelers van NAC aan.

Halverwege de eerste helft kwam Ajax op achterstand via een ongelukkig eigen doelpunt van Vertonghen. Bij een voorzet probeerde hij een bal achter te schieten, maar hij kwam in de korte hoek bij Stekelenburg terecht.

NAC kon vervolgens vanuit de verdediging blijven spelen en via de counter op zoek gaan naar de 0-2. Toen Ajax de spaarzame kansen miste besliste NAC via de counter de wedstrijd in de tweede helft.