Transparent
Inloggen
Sluiten

Makkelijke middag voor Ajax tegen Vitesse: 4-1

25 november 2007 16:23

Ajax heeft zondagmiddag prima zaken gedaan door thuis met 4-1 Vitesse opzij te zetten. De Amsterdammers komen daardoor op 28 punten uit 12 wedstrijden en gaan daarmee weer alleen aan kop in de Eredivisie.

Ajax kwam al vroeg in de wedstrijd op 1-0 via Suarez. Op aangeven van Gabri werkte hij de bal achter Velthuizen, de jonge keeper van Vitesse. Tien minuten later was het Gabri zelf, die voor de 2-0 zorgde.

Een wat mindere fase van de Amsterdammers volgde, maar vlak voor rust werd een overtreding van Van der Schaaf op Heitinga binnen de 16 bestraft met een strafschop. Voor Luque een koud kunstje: 3-0. Nog voor de pauze deed Junker namens de gasten iets terug: 3-1.

De tweede helft was minder enerverend dan de eerste. Koster bracht Schilder, Donald en Rommedahl nog in het veld. Pas in de 82e minuut bracht dat resultaat. Huntelaar zette een prima assist van Rommedahl om in de 4-1.




Tags

vitesse gabri rommedahl donald enerverend eredivisie heitinga huntelaar junker koster kunstje luque pauze schaaf schilder suarez velthuizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos