Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruzie tussen Luque en Suarez gisteren uitgesproken

24 november 2007 13:01 - Het Parool

Verslaggever: RvN

Gisteren (vrijdag) is de ruzie tussen Luque en Suarez tussen de twee uitgesproken. Ze zagen elkaar vanwege de interlands pas weer voor het eerst sinds het incident. Adrie Koster nam Suarez daarvoor gisterenmiddag apart, omdat hij toen pas aankwam vanuit Uruguay.

In Het Parool trok Luque het boetekleed aan. "Ze zeggen: als er twee mensen ruzie hebben, hebben er twee schuld. Maar ik ben 29 jaar en Suarez is twintig. Ik ben meer ervaren dan hij. Het is ook meer mijn fout dan die van hem. Hij heeft gezegd dat we er een punt achter moeten zetten. Ik heb hem gezegd dat zoiets van mijn kant niet meer zal gebeuren."

"Het zijn geen mooie momenten, maar het gebeurt soms. In een carrière van tien jaar heb ik twee van zulke incidenten meegemaakt. Het zal nooit meer gebeuren."

Meer: Het Parool

Meer op Het Parool




Tags

suarez luque adrie boetekleed gisterenmiddag koster uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos