Transparent
Inloggen
Sluiten

VFB Stuttgart vierde deelnemer in toernooi Dubai

24 november 2007 10:26

Verslaggever: RvN

De naam van VFB Stuttgart werd al geruime tijd genoemd en inmiddels is het zeker dat de Duitse ploeg de vierde deelnemer zal zijn aan het toernooi in Dubai begin januari. Andere deelnemers naast Ajax zijn Inter Milaan en Internacional uit Brazilië. De wedstrijden worden gespeeld op 5 en 7 januari. De winnaar van het toernooi krijgt 1 miljoen dollar, nr 2 700.000 dollar, nr 3 500.000 dollar en nummer laatst nog 300.000 dollar.

Adrie Koster liet weten dat hij het liefst niet naar Dubai was afgereisd in de korte periode van de winterstop, maar dat een en ander al vastlag. daarnaast zijn de commerciële belangen voor Ajax groot.

Meer op




Tags

dubai stuttgart vfb adrie inter internacional koster milaan vastlag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper