Transparent
Inloggen
Sluiten

Marca: Heitinga volgend seizoen naar Atletico Madrid?

15 november 2007 21:55 - Marca

Verslaggever: RvN

Ajax wilde niet praten over een tussentijds vertrek van Heitinga in de winterstop naar Atletico Madrid. Volgens het Spaanse krant Marca ziet Heitinga een vertrek komende zomer naar Madrid wel zitten. Er zou daar al een vierjarig contract klaarliggen voor Heitinga, waar de verdediger wel voor openstaat. Volgens datzelfde Marca zou overigens ook het Chelsea van Ten Cate hebben geïnformeerd. Kay Lerby, van het makelaarskantoor, waar Heitinga bijzit, liet in Marca weten dat Heitinga vereerd is met de interesse. 'Maar op dit moment is hij totaal gefocussed op Ajax en het Nederlands elftal.' Luque liet in de Spaanse krant inmiddels al weten dat Heitinga klaar zou zijn voor de Spaanse Liga.

Meer op Marca




Tags

heitinga marca madrid atletico bijzit cate chelsea gefocussed kay lerby luque vierjarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo buffon contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper