Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Ajax - NAC

27 april 2001 08:10

Verslaggever: RvN

Ajax speelt vanavond in de eigen Arena om 20.45 uur de belangrijke competitiewedstrijd tegen NAC. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Hulten. Ajax moet de wedstrijd winnen om de concurrenten voor de derde plaats van zich af te houden. Ook is er bij winst nog steeds uitzicht om Feyenoord eventueel alsnog af te houden van een tweede plaats en daarmee directe plaatsing voor de Champions League. Er zijn nog kaarten voor het duel beschikbaar.

Ajax kent het vaste rijtje afwezigen Machlas, Knopper, Lobont en Tobiasen. Ook Chivu ontbreekt vanavond. Daarnaast lijken alle andere spelers terug of op de weg terug en kan Adriaanse dus met een zeer respectabel elftal beginnen.

Aan de kant van NAC ontbreken vanavond ook maar weinig spelers. Wel kampt de selectie uit Breda met de afwezigheid van de geschorste Sergio en de geblesseerde Steijn en Van As.

Meer op




Tags

nac voorbeschouwing adriaanse arena chivu feyenoord hulten knopper lobont machlas respectabel sergio steijn tobiasen uitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos