Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV: Aissati verkopen bij niet verlengen contract

31 oktober 2007 03:35 - AD

Verslaggever: GD

PSV zal Ismael Aissati proberen te verkopen, wanneer hij besluit niet in te gaan op de aanbieding die PSV hem heeft gedaan. De middenvelder, die een contract heeft tot de zomer van 2009, onderhandelt deze week met PSV over het tussentijds verlengen van deze verbintenis.

Aissati is volgens het Algemeen Dagblad niet ontevreden over de voorwaarden in de door PSV gedane aanbieding. Hij is echter minder zeker van zijn sportieve vooruitzichten bij PSV. Aissati komt dit seizoen bij PSV naar zijn eigen zin te weinig aan spelen toe, en wanneer deze situatie niet verandert zou hij zijn contract mogelijk nog niet willen verlengen. Volgens de krant wil Aissati het liefst bij PSV doorbreken, maar wacht hij voorlopig af hoe zijn sportieve situatie zich de komende tijd ontwikkelt.

Als Aissati zijn contract niet verlengt, zal PSV de talentvolle middenvelder proberen te verkopen om te voorkomen dat hij in de zomer van 2009 gratis de deur uit wandelt. ,,Dat kunnen wij ons niet veroorloven,’’ aldus algemeen directeur Jan Reker van PSV.

Ajax is één van de clubs die de ontwikkelingen rond Aissati met grote interesse zal volgen. De club zoekt nog altijd een creatieve middenvelder als opvolger voor de vertrokken Wesley Sneijder, en zou het liefst in de winterstop al op de transfermarkt toe willen slaan. Technisch directeur Martin van Geel gaf eerder deze week toe dat Aissati op het lijstje met mogelijke versterkingen staat, en dat Ajax afgelopen transferperiode al contact heeft gezocht met de middenvelder. Van Geel gaf zondag in Voetbal Insite aan dat een transfer van Aissati in de winterstop nog steeds tot de mogelijkheden behoort.

Meer op AD




Tags

aissati insite ismael reker veroorloven vooruitzichten wandelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos